Курс Управление на човешните ресурси, ТРЗ и соц. осигуряване за начинаещи

 • Не знаете правата си на работното място?
 • Налага ли да решавате проблеми от трудовото право, които не са във вашата сила?
 • Имате въпроси за промяна в осигуряването и пенсионирането?

Включете сега в малка група, преразгледайте работници казуси и попълнете документи с разбиване и лекота!

Професионално обучение по УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШНИТЕ РЕСУРСИ, ТРЗ, личен състав, запознаване и добавяне на документи пред НАП и НОИ, назначаване на служители, трудови праворазрешения.

С  лектор практик и експерт  по социално осигуряване и труд и работна заплата, поддържайте и намалете казуси по новите промени в закона,  в сила от 2020г.!

Запознайте се с промените в  Закона за здравното осигуряване, новия начин за изчисляване на пенсиите , новата формула, новите членове, съществуващите  промени в правителството , промените в наредбите , обърнете се към работното място и в правителството на правителството.

За повече информация относно графика можете да се свържете с нас на тел .: +359 895 614 150 - Росислава Борисова

 

ПОЛЗИ ОТ КУРСА ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Курсовете по управление на човешките ресурси и ТРЗ имат за цел да се запознаят с начина, по който трябва да се запознаят в България, за да живеят човешки ресурси в дружествени компании и фирми. Включете практическо обучение за определяне на нови служители, представяне на информация за заплащане и всички други документи, които се предоставят в НАП и НОИ. Обработка на лица и работещи при сумарно време. Курсовете споделят всички основни принципи в Кодекса за национално осигуряване, като се използват практически казуси.

С комплимент за всички успешно завършили обучение по управление на човешки ресурси, ТРЗ и счетоводство в ТреинСофт - ваучер за достъп до закупуване   на необходимия продукт по избор с марката Microinvest!

УЧЕБНА ПРОГРАМА НА КУРСА УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ

 • Запознаване с нормативно уредба в Република България в социално осигуряване, което се променя в законодателството  в сила от 2021г .
 • Възпроизвеждане на трудови правоотношения . Трудов договор. Видове. Регистрация в НАП. Изготвяне на чувствителност характеристика.
 • Граждански договор  и договор за управление и контрол.
 • Прекратяване на трудово правоотношение . Регистрация в НАП
 • Трудов и осигурителен стаж .
 • Осигурителни вноски  и осигуряване  доход .
 • Видове  обезщетения  и  помощи  , ЗД Държавно обществено осигуряване - болнични, майчинство, трудови злополуки, безработица и пенсии.
 • Здравно осигуряване  - права и служители на работодатели и работници и служители.
 • Запознаване с  разчетно платежна информация  и начините за нейното използване.
 • Практически задачи  в чужбина с подготовка и запознаване с някои документи.

Присъединено обучение - 30 учебни часа в залата на "ТрейнСофт" + 30 учеб.ч. онлайн самостоятелна подготовка с достъп за 3 месеца до платформа за дистанционно обучение с теоретични материали.

Цена за постоянно обучение: 690 лв. *

За издаване на  удостоверение за професионална квалификация аз по образец 3-37 на МОН, който е важен за всички страници от ЕС, можете да:

1.  Протокол от успешно положен изпит

2.  Заявление

3.  Декларация

4.  Форма за съгласие за обработка на лични данни

5.  Копие от диплома  за завършено образование

6.  Платена такса - 60.00 лв.

За да се запознаете с Europass приложение на английски език, за да удостоверите, че плащате сумата от 20 лева на брой. 

За повече информация можете да намерите на тел .: +359 895614150 или пише на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Нямате време за присъствено обучение?

или не искате да сте в контакт с група заради корона вирус

Имате решение!

ОНЛАЙН обучение в удобно за Вас време -  без графици, без придвижване в трафика, без да пропускате при почивка или командировка!

ОНЛАЙН КУРС ПО ТРУД И РАБОТНА ЗАПЛАТА е с неограничен достъп до обширни теоретични материали за 3 месеца, учете в удобно време!

Обучение с включени 8 учебни часа жива връзка с лектор  за решаване на казуси, въпроси и практически задачи.

Добавете професионална квалификация по управление на човешки ресурси и ТРЗ,  Бъдете първи с онлайн обучение!

Заявете дистанционно обучение с учебни материали от платформа за обучение   http://e-znanie.trainsoft.info/   с включени 8 учебни часа персонални консултации с лектор. 

Цена за онлайн обучение: 790 лв. * /на цената на присъствено обучение/

* Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

Сходни курсове: Счетоводство за начинаещиСчетоводство за напредналиТРЗ за напредналиКомпютърно счетоводство и ТРЗ обучениеГодишно счетоводно приключение

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да платите по банков път.

Банкова отговорност:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ