Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи

Професионално обучение по труд и работна заплата (ТРЗ), личен състав, запознаване и попълване на документи за пред НАП и НОИ, назначаване на служители, трудови правоотношения. Имате възможност още в началото на годината с лектор практик и експерт по социално осигуряване и ТРЗ, да участвате и решавате казуси по новите промени в закона, които влизат в сила от 2019г.! Запознайте се с промените в Закона за здравното осигуряване, новия начин на изчисление на пенсиите от 2019 г., нова формула, нови разпоредби, съществени промени в законодателството, Промени в наредбите, свързани с трудовото и осигурителното законодателство.

Обучението се провежда вечер от 18:00 до 21:15 часа, НАЧАЛО 20.05.2019г.

Дати на провеждане за присъствените часове:

20.05.2019г. понеделник - начало

27.05.2019г. понеделник

29.05.2019г. сряда

03.06.2019г. понеделник

05.06.2019г. сряда

10.06.2019г. понеделник

12.06.2019г. сряда - финал

За повече информация относно графика можете да се свържете с нас на тел.: 089 3504 003

30 учебни часа присъствени в зала "ТреинСофт" + 30 уч.ч. онлайн - самостоятелна подготовка с достъп за 3 месеца до платформа за дистанционно обучение с теоритични материали.

Лектор: Валентина Георгиева

Цена: 390 лв.*

*Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

ПОЛЗИ ОТ КУРСА ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Курсът ТРЗ има за цел да запознае начинаещите с нормативната уредба в България, засягаща човешките ресурси в дружествата и фирмите. Включва практическо обучение за назначаване на нови служители, изготвяне на ведомости за заплати и всички видове документи, които се предоставят в НАП и НОИ. Обработка на лица и работещи при сумарно време. Курсът разглежда всички необходими основни принципи в Кодекса на националното осигуряване като се решават практически казуси.

С комплимент за всички успешно завършили обучение по ТРЗ и счетоводство в ТреинСофт - ваучер за отстъпка при покупка на софтуерен продукт по избор с марка Microinvest!

УЧЕБНА ПРОГРАМА НА КУРСА ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ

  • Запознаване с нормативната уредба в Република България в областта на социалното осигуряване, новите промени в закона в сила от 2019г.
  • Възникване на трудови правоотношения. Трудов договор. Видове. Регистрация в НАП. Изготвяне на длъжностна характеристика.
  • Граждански договор и договор за управление и контрол.
  • Прекратяване на трудово правоотношение. Регистрация в НАП
  • Трудов и осигурителен стаж.
  • Осигурителни вноски и осигурителен доход.
  • Видове обезщетения и помощи по държавно обществено осигуряване – болнични, майчинство, трудови злополуки, безработица и пенсии.
  • Здравно осигуряване – права и задължения на работодателя и работниците и служителите.
  • Запознаване с разчетно платежна ведомост и начините за нейното изготвяне.
  • Практически задачи в областта с подготовка и запознаване на действащите документи.

С подаване на молба, предоставяне на копие от завършено образование, след успешно полагане на изпит с допълнително заплащане от 60 лв., получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на английски към Удостоверението се заплаща сумата от 20 лева за брой.

Ако предложеният график не е удобен за Вас, то заявете индивидуално дистанционно обучение. Обучението включени упражнения, учебни материали и др. от платформа за дистанционно обучение, както и  8 учебни часа персонални онлайн консултации с лектор. Цена  490 лв. *

Сходни курсове:Счетоводство за начинаещиСчетоводство за напредналиТРЗ за напредналиКомпютърно счетоводство и ТРЗ обучениеГодишно счетоводно приключване

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.

Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ