info@trainsoftbg.com

+359 895 614150

КОИ СМЕ НИЕ?

ТреинСофт помага на фирми, чиято дейност генерира поток от информация, която събират и обработват чрез системи (СРМ, ЕRP, Excel и/или други), и имат затруднения с анализа и представянето на информацията от числа в ясен табличен, структуриран вид. За тях провеждаме фирмени обучения и реализираме експертни решения.

Ние обучаваме екипите бързо и точно да обработват информацията, която събират, като прилагат най-новите функционалности за анализ и визуализиране на данни.

В резултат мениджърите по всяко време разполагат с ясна картина за дейността на фирмата по различни направления: продажби, маркетинг, човешки ресурс, приходи по продукти и др.

Предоставяме решения по конкретни казуси с кратко обучение за поддръжка. 

Това, което отличава нашата услуга от тази на други предоставящи обучение и експертни решения, е че прилагаме системата ЯСНО С ЕКСЕЛ. Това е система от три стъпки: диагностика, обучение и внедряване на експертни решения за поддържане на яснота на данните от бизнеса.

Така фирмите постигат в кратко време точна картина с отчети, анализи и диаграми на своя бизнес и взимат аргументирани решения за постигане на траен успех.

 

Научете повече, като се свържете с нас!

 

Тел.: 0895614150 - Росислава Босисова

управител на ТреинСофт, създател на системата Ясно с Ексел

Попълнете заявката - 

Заедно да разработим Вашата система Ясно с Ексел.

 

От 15 години провеждаме обучения по Счетоводство за начинаещи и напреднали, ТРЗ и годишно счетоводно приключване. Обученията са по новите нормативни изисквания. Провеждат се в малки групи от лектор експерт в областта.

ТРЕИНСОФТ Е ЛИЦЕНЗИРАН ОТ НАПОО

С ЛИЦЕНЗИЯ № 200412211

ЗАЯВИ

фирмено обучение

Съгласен съм с Условията за обработка на лични данни
Позволявам на имейл да получавам полезна информация от ТреинСофт. Знам, че мога да прекратя това когато пожелая. ТреинСофт не използва за друго моите данни, освен за позволението и за срока дадени от мен.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С

РОСИСЛАВА БОРИСОВА

ОСНОВАТЕЛ, УПРАВИТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА ТРЕИНСОФТ


Организира фирмени обучения за работа с Ексел. Чрез обучения и консултации помага потока информация от всяка дейност на фирмата да се представи в ясен графичен вид.

Заявете опознавателен разговор и за 30 минути ще направим обзор на състоянието във вашата фирма. В края на разговора ще имате план как да събирате информацията и как да я обработвате, за да имате по всяко време яснота за състоянието на бизнеса си.

ВСИЧКИ ТЕ ВЕЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА

НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ

ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ

ЗА РАБОТА С EXCEL

Основното направление в работата на ТреинСофт е провеждането на присъствени и дистанционни фирмени обучения за работа с Excel.

Провеждаме обученията по Excel за фирми, които трудно събират екипите си на едно място по едно и също време за обучение, а също така имат служители с различни нужди и знания по програмата.

Лекторите на ТреинСофт са опитни преподаватели специалисти по Excel, които често превеждат обучения за екипите на: банки и финансови институции, телекомуникационни компании, вериги магазини, логистични фирми, производители, рекламни агенции, различни фирми, които събират и обработват данни от дейността си и се нуждаят навреме от точни отчети по разнообразни критерии.

Ако искате да подобрите работата с EXCEL в екипите си,

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТНО изготвяне на учебна програма.

След анализ на резултатите от онлайн тест и анкети ще изпратим индивидуална учебна програма за вашия екип на посочения имейл.

ЗАЯВЕТЕ ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ »

КЪМ ОНЛАЙН ТЕСТ И АНКЕТИ »

Курсът е предназначен за финансови анализатори, финансови експерти, счетоводители, риск-мениджъри и всички служители, които се занимават с обработката, анализът и прогнозирането на бази от данни.

Участие могат да вземат всякакви финансови и нефинансови институции, банки и фирми.

Програмата на курса обхваща основните и спомагателните финансови функции за решаване на комплексни задачи в областта на инвестициите, финансовия анализ и управлението на богатството на фирмата или организацията.

С обучението по финансово моделиране с Excel служителите ви ще придобият теоретични и практически знания и умения при използването на функциите за анализ и обработка на бази данни, решаването на конкретни проблеми и вземането на рационални решения по най-оптималния начин.

Служителите преминали обучението от вашия екип ще могат да изчисляват доходност, риск на инвестиционни проекти с MS Excel и да правят подробни анализи и прогнози, които да ви служат при управление на бизнеса.

ЗАЯВЕТЕ ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ »

КЪМ ОНЛАЙН ТЕСТ И АНКЕТИ »

КУРСОВЕ ЗА ТЕБ

EXCEL, СЧЕТОВОДСТВО И ТРЗ

ПРЕВЪРНИ СЕ В ЕКСЕЛ СПЕЦИАЛИСТ!

За два месеца ще се превърнеш в специалист по анализ на данни с Ексел, предпочитан от всяка организация.

Всеки бизнес иска и има нужда да разполага регулярно с отчети, анализи, графики и диаграми за отминали и бъдещи събития, за да бъде успешен.

Бъди специалистът по Ексел, който доставя ясна информация в точния момент.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Търсиш начин как бързо, лесно и в удобно за теб време да научиш Excel?

Имаме добри новини за теб!

Търсенето ти ще спре до тук, защото Курсът на ТреинСофт: От понеделник до петък с Еxcel за начинаещи е точно за теб.

С курса за начинаещи по Еxcel ще затвърдиш всичи основни неща, които и в момента вероятно знаеш, ще натрупаш опит и ще усвоиш нови техники, методи и формули за работа с Excel.

За да се убедиш, че курсът е точно за теб, ти предлагаме да разгледаш подробното му описание.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Вече имаш познания по Excel, но искаш да се почовъркаш по-дълбоко в материята?

Е, тогава е време да се присъединиш към обучението за напреднали по Excel!

Ще кажеш: “ Защо да го правя?

Защото ще се забавляваме заедно с красиви повот таблици, с които ще искаш да се изфукаш пред колегите, ще правим сложни, но четливи репорти, ще говорим и упражняваме всички трикове и "фокуси", които да ти спестяват време.

Разбира се, това е едва 1/10 от всичко, което ще научиш, така че не се колебай да започнеш своя курс още днес.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Налага ти се да водиш текущото счетоводство на своята фирма или искаш да смениш професията, но това ти изглежда непосилна задача?

Толкова много документи, закони и уредби, които да следиш и съобразяваш, че дори не ти се захваща.

С курса Счетоводство за начинаещи от ТреинСофт ще изчистиш мъглата от главата си и ще научиш ясна, подредена и структурирана схема, която да следваш при водене на текущите счетоводни отчети.

Спести време, пари, нерви или просто дай началото на новата си кариера.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Вече познаваш основите на счетоводството, но си стигнал до момент, в който чувстваш, че имаш нужда от помощ, насока и бързо развитие?

Този курс по счетоводство за напреднали от ТреинСофт ще ти помогне да надскочиш себе си и да станеш наистина добър по счетоводство.

Ще научиш малките трикове, с които да постигаш по-добри резултати, ще овладееш анализа на финансовите резултати от бизнеса въз основа на различни показатели и правилното боравене с финансови инструменти.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Ако искаш да имаш самочувствието и възможностите да кажеш, че наистина разбираш от счетоводство, то курсът от ТреинСофт по Годишно счетоводно приключване е задължителен за теб.

В обучението ще научиш всички новости от 2018 година, ще решаваш много реални казуси и ще добиеш увереност, че можеш да приключиш годината и сам.

За повече подробности натисни бутона “научи повече”.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Искаш да смениш кариерата или да надградиш настоящата, като придобиеш по-задълбочени знания по Труд и работна заплата?

С обучението по Труд и работна заплата за начинаещи ще овладееш  основни нормативни актове, свързани с трудовото и осигурителното законодателство, финансовата и данъчната система и човешките ресурси.

Ще  получиш практическо знание по цялостната материя на работното време, почивките и отпуските.

Ще овладееш съвременен софтуер предназначен изцяло за нуждите на труд и работна заплата.Попълване на необходимите бланки за назначаване на нови служители.

Курсът е предназначен, както за начинаещи, които искат да се развиват в сферата на човешките ресурси, така и за работещи, които имат желание да опреснят знанията си.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

Курсът по Труд и Работна Заплата за напреднали е подходящ за теб ако ти си работещ икономист, счетоводител, занимаваш се с човешки ресурси или искаш да усъвършенстваш знанията си в областта на Труд и Работна Заплата.

Ще научиш на практика как да работиш със специализиран софтуер, да решаваш казуси от ежедневната работа, какви са новостите в нормативната уредба и разбира се ще се запознаеш с важните дати, които да отбележиш в работния си календар.

Важно е да знаеш, че курса се води от практикуващ лектор, който ще сподели ценния си практически опит с теб.

Графикът на курса също ще е максимално съобразен с твоята заетост, така че да ти е максимално удобно.

Ако се нуждаеш от още информация за курса, просто натисни "НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ".

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ »

ЗАЩО ДА СЕ ОБУЧАВАТЕ С ТРЕИНСОФТ?

Разработихме Метод в 3 етапа за оптимизирането на фирмената работата с ЕКСЕЛ.

ОБУЧЕНИЕТО предоставяме присъствено или дистанционно или в комбинация с уебинари и обучения в зала.

Обученията са експресни или дългосрочни.

Обученията са със 100 % гаранция за успеваемост.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашето фирмено обучение.

Пишете ни, за да уговорим опознавателна среща

ЗАЩОТО НИЕ ЛЕКТОРИТЕ НА

ТРЕИНСОФТ

СМЕ ДОКАЗАЛИ СЕ В СВОЯТА ОБЛАСТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ


Имаме десетки международни сертификати, издадени книги и публикации…

Но най-важното, имаме опит да преподаваме и огромно желание да ви научим без и за минута да скучаете.

Решили сме фирмени казуси на стотици фирмени обучения.

Обучили сме хиляди служители и курсисти. Обясняваме достъпно без излишно говорене - само важното, като пестим времето. Разбираме ви и преподаваме на разговорен език.

Създаваме приятелска, непринудена обстановка.

С нас новото ще възприемете бързо и трайно. Ще ви увлечем да учите, да търсите знания и да решавате задачи от практиката. Ще ви разкажем забавни, полезни истории и ще провокираме логиката ви с примери. Ще ви разсмеем, и ще запомните новите неща лесно изграждайки трайни знания.

От 2015 г. въвеждаме най-новите тенденции в онлайн обученията.

Разработихме за вас платформа за онлайн обучение. Предоставяме 24/7 достъп до специализирани обучения с видео уроци и много учебни материали.

+359 895 614150

info@trainsoftbg.com