info@trainsoftbg.com

+359 895 614150

ЗАЩО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА УЧИМ ПРОГРАМИРАНЕ?

Каквото и да си кажем, преди всичко знаем, че програмистите са едни от най-търсените кадри, а в България дори още стартовата заплата е достатъчно задоволителна. Програмистите са едни от най-високо платените специалисти глобално. Разбира се, това зависи от вашия опит и способности, но една апетитна четирицифрена сума ви очаква със сигурност!

Ако цените свободата и времето си, то програмирането може да се окаже точната професия за вас. Програмирането и IT дейностите като цяло много често не са свързани с физическо място.

Така много freelance програмисти могат да намират проекти онлайн или аутсорснати такива, да работят да печелят също така страхотни суми и дори да не напускат уюта на дома си... а защо не и някое друго още по-приятно местенце.

Ако пък предпочитате да работите от офис, то може да очаквате значително по-добри условия за работа. Много от големите фирми предлагат различни удоволствия и развлечения на своите служители, за да може да стимулират тяхната креативност и, разбира се, желание и мотивация за работа. Кой не би желал да работи в комфортна, нестандартна и модерна обстановка?

В същото време IT пазарът непрекъснато се разраства, т.к. бъдещето е там. Това за вас означава, че шансът да останете без работа е снижен до минимум. Напротив - "гладът" за качествени програмисти непрекъснато расте. В България IT отрасълът предлага невероятни възможности за старт и развитие.

Освен, че в момента да работиш като програмист е доходоносно, е и модерно. Компютрите са навсякъде около нас и във всяка сфера. Трудно можем да си представим животът без една или друга джаджа, която улеснява живота ни... И нещата се случват толкова динамично, че няма как програмистите да не са винаги в крак с тенденциите на IT пазара.

Не последно по важност е възможността за непрекъснато развитие. Динамиката носи със себе си и много новости и промени, а това означава, че човек трябва постоянно да учи и да се усъвършенства. Технологиите се сменят и подобряват с бясна скорост и всеки програмист трябва да е "в час" с новостите и да е готов за едно непрекъснато самоусъвършенстване и самообразоване.

Ползите далеч не се изчерпват само с това. Колкото повече навлизате в материята, толкова повече нови светове ще откривате и създавате. Дайте воля на творчеството си! Забравете клишетата, че програмистите са вглъбени в работата си и т.н. Програмистите никога не скучаят, те творят и променят технологичният свят, в който живеем!

Ако искате да бъдете един от тях, обадете ни се или ни пишете, а ние ще ви покажем пътя към сбъдването на една ваша мечта!

Каним ви да се присъедините към първото ниво от цялостния курс за програмисти. Подходящ е за напълно начинаещи, които искат да станат професионалисти!

БЕЗПЛАТЕН ПЪРВИ УЧЕБЕН ЧАС

ПО ПРОГРАМИРАНЕ

Съгласен съм с Условията за обработка на лични данни
Позволявам на имейл да получавам полезна информация от ТреинСофт. Знам, че мога да прекратя това когато пожелая. ТреинСофт не използва за друго моите данни, освен за позволението и за срока дадени от мен.

БИЗНЕС ИТ АКАДЕМИЯ

ПРОГРАМИРАНЕ И БИЗНЕС

Начало: 01.09.2018г.(събота)

Записване до 26.08.2018г.

Първите 5-ма записали се получават 50% отстъпка за първите 3 месеца.

Харесва ли ти да работиш без някой друг да ти налага работно време и правила?

Искаш сам да създваш работещи ИТ продукти и да имаш достатъчно доволни клиенти, които да купуват директно от теб?

ЗАПИШЕ СЕ

+359 895 614150

info@trainsoftbg.com