Web design с CSS3 & JavaScript

Оформлението и позиционирането на HTML елементи е важна част от използването на CSS. Курсът е подходящ както за напреднали, така и за начинаещи уеб дивелъпъри, които имат основните знания по HTML. HTML и CSS са фундаментите при създаването на уеб сайтове.

Начало: 2017

50 учебни часа

Лектор: Иван Кашукеев

Цена: 370 лв.*

*Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

ПОЛЗИ от курса уеб дизайн с CSS3 & JavaScript

Научете как се пишат стилове за уеб сайтове. Курсът започва с основите на CSS стилизирането и ви въвежда в дълбочина, за да усвоите различни техники, с които да поддържате функционалността на разлчини устройства и браузъри. CSS стиловете не са само за стилизиране на текст. Курсът ще ви помогне да започнете да създаване модерни и responsive дизайни, които да се визуализират еднакво добре на различни платформи, устройства (таблети, лаптопи, смартфони, телевизори и др.) и браузъри. В учебния материал се застъпват и част от основите на JavaScript. Обучението приключва с разработване на практически демо проект, отговарящ на последните новости на CSS3 стадарта и модерните изисквания.

УЧЕБНА ПРОГРАМА на КУРСА уеб дизайн с CSS3 & JavaScript

 • CSS позициониране (absolute, relative, Z-index, visibility);
 • Нови CSS3 селектори, шрифтове, сенки, анимации и др.
 • Advanced CSS (спрайтове, media queries, performence най-добри практики при писането на CSS);
 • Photoshop / Slice'n'Dice;
 • Въведение в JavaScript;
 • Типове данни и променливи в JavaScript;
 • Оператори и изрази;
 • Условни ковнструкции в JavaScript;
 • Цикли;
 • Масиви;
 • Демо проект;

Треинсофт има нов блог, в който може да видите интересни статии свързани с програмирането като хоби или професия. В него може да намерите и различните курсове свързани с програмиране, които се предлагат в нашата фирма. По случай създаването на новият ни блог ще може да получите 5% отстъпка от нашите курсове по програмиране за месец април 2017г.!


График

Теория в онлайн платформа www.e-znanie.trainsoft.info: 26 учебни часа за самостоятелна подготовка и решаване на казуси

ДОПЪЛНИТЕЛНО

На всеки включил се в обучението, хостинг компания ICN.Bg подарява 6 месеца безплатен хостинг, за да стимулират, затвърдят и дадат възможност за упражняване практически на придобитите в процеса на обучение знания и умения. За да получите достъп до услугата ще ви бъде предоставен код за поръчка за регистрация на http://icn.bg.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

Сходни курсове:  Web Front-End Development за начинаещи

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ