Web design с JavaScript (jQuery, jQuery UI, Angular JS) и Bootstrap

Курсът запознава участниците с най-търсените JavaScript Frameworks от фирмите към 2016г. Разглеждат се всички манипулации и възможности за реализация на реални проекти в ИТ сектора с помощта на библиотеките jQuery(най-използваната в световен мащаб и задължителна за почти всяка фирма), jQueryUI, AngularJS.

Начало: 2017

50 учебни часа

Лектор: Иван Кашукеев

Цена: 370 лв.*

*Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

ПОЛЗИ от курса Уеб дизайн с JavaScript (jQuery, jQuery UI, Angular JS) и Bootstrap

При изучаването на HTML се обръща внимание на основните HTML тагове, параграфи, заглавия, текстови полета, списъци, таблици, форми и контроли, линкове, слайдъри, както и на таговете за семантичен HTML. Това са най-важните неща, които всеки бъдещ или настояш уеб разработчик трябва да усвои перфектно. Стабилната и правилна сематична HTML основа е от значение за правилното индексиране от уеб паяците, съответно за SEO оптимизацията, т.е. всичко необходимо за популяризирането на даден уеб сайт. Темите включени в курса на обучение обхващат всичко нужно, за да разберете какво е уеб, как функционира и как да работите с него. Покриват се последните новости на HTML5 стадарта.

УЧЕБНА ПРОГРАМА на КУРСА Уеб дизайн с JavaScript (jQuery, jQuery UI, Angular JS) и Bootstrap

  • Въведение в jQuery
  • jQuery събития и прихващане
  • jQuery селектори и манипулация на DOM дървото
  • JavaScript REST (GET, POST)
  • jQueryUI
  • Angular JS – въведение
  • Angular JS – Контролери и маркъп
  • Angular JS – Services, routing,directives
  • Bootstrap CSS
  • Демо проект

Треинсофт има нов блог, в който може да видите интересни статии свързани с програмирането като хоби или професия. В него може да намерите и различните курсове свързани с програмиране, които се предлагат в нашата фирма. По случай създаването на новият ни блог ще може да получите 5% отстъпка от нашите курсове по програмиране за месец април 2017г.!


График

Теория в онлайн платформа www.e-znanie.trainsoft.info: 26 учебни часа за самостоятелна подготовка и решаване на казуси

ДОПЪЛНИТЕЛНО

На всеки включил се в обучението, хостинг компания ICN.Bg подарява 6 месеца безплатен хостинг, за да стимулират, затвърдят и дадат възможност за упражняване практически на придобитите в процеса на обучение знания и умения. За да получите достъп до услугата ще ви бъде предоставен код за поръчка за регистрация на http://icn.bg.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Сходни курсове:  Web Front-End Development за начинаещи

Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ