Курс PHP програмиране и MySQL II ниво

Втората част на курса по програмиране с PHP и MySQL е практически насочена към напредналите програмисти, които имат стабилни познания по PHP, MySQL, HTML и CSS. В процеса на обучение ще надградите знанията и уменията, които са натрупани в първо ниво. 

Начало: 2017

60 учебни часа

Лектор: Мартин Коруджиев, Иван Кашукеев и екип

Цена: 450 лв.*

*Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

Ползи от курса PHP  и MySQL Програмиране - II ниво

Някои от основните застъпени теми включват Обектно ориентирано програмиране (ООП), оптимизация на данни, професионални техники за изграждане на уеб приложения като създаване на механизъм за верификация, пазарска кошница, създаване на CAPTCHA изображения и др.

За лектора

Мартин Коруджиев е дългогодишен програмист и консултант, който е участвал в реализирането на много проекти – от фирмени проекти до сложни он-лайн разплащателни системи. Мартин е Zend Certified Engineer.

Учебна програма на курса PHP програмиране и MySQL - II ниво

  • PHP за напреднали – принципи на ООП (Object Oriented Programming - Обектно Ориентирано програмиране); ООП с PHP; разширено ООП с PHP5; управление на грешките изключенията; взаимодествие с файловата система и качване на файлове; работа с дати и часове; работа с регулярни изрази; изработка на онлайн книжарница като ООП приложение; взаимодействие с мрежата и с URL библиотека; генериране на изображения с gd библиотека; сериализиране, буфериране, кеширане; php.ini, htaccess и mod_rewrite.
  • MySQL за напреднали – групиране на записи и агрегатни функции; използване на OUTER join и subqueries; индекси и оптимизиране на таблиците; типове таблици и транзакции; stored procedures; backup и зареждане на данни от файл.
  • Техники за изработка на уеб приложения – използване на MySQLi за достъп до базата данни; бисквитки и управление на сесии; интернет сигурност; AJAX и PHP; разработване на пазарска кошница; разработка на админ панел.

Треинсофт има нов блог, в който може да видите интересни статии свързани с програмирането като хоби или професия. В него може да намерите и различните курсове свързани с програмиране, които се предлагат в нашата фирма. По случай създаването на новият ни блог ще може да получите 5% отстъпка от нашите курсове по програмиране за месец април 2017г.!


График

Теория в онлайн платформа www.e-znanie.trainsoft.info: 30 учебни часа за самостоятелна подготовка и решаване на казуси

Допълнително

На всеки включил се в обучението, хостинг компания ICN.Bg подарява 6 месеца безплатен хостинг, за да стимулират, затвърдят и дадат възможност за упражняване практически на придобитите в процеса на обучение знания и умения. За да получите достъп до услугата ще ви бъде предоставен код за поръчка за регистрация на http://icn.bg.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

Сходни курсове: PHP програмиране и MySQL за начинаещиОснови на програмирането със C#Zend PHP 5.5 Certification Exam

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ