Курс PHP програмиране и MySQL I ниво

Обучението PHP и MySQL е предназначено за начинаещи в програмирането, но с познания в уеб технологиите и е с практическа ориентация. Курсът има за цел да подготви участниците да програмират с PHP и да използват MySQL база данни в своите проекти. В програмата на курса е заложена практическата изработка на уеб сайт с продуктов каталог.

Начало: 2017

60 учебни часа

Лектор: Мартин Коруджиев, Иван Кашукеев и екип

Цена: 420 лв.*

*Цената е без ДДС. Физически лица са освободени от заплащане на ДДС.

Ползи от курса PHP и MySQL програмиране  - I ниво

 

За лектора

Мартин Коруджиев е дългогодишен програмист и консултант, който е участвал в реализирането на много проекти – от фирмени проекти до сложни он-лайн разплащателни системи. Мартин е Zend Certified Engineer.

Учебна програма на курса PHP програмиране и MySQL - I ниво

  • Въведение в PHP като език за програмиране на уеб приложение – основни принципи; бърз курс по HTML и CSS; въведение в PHP; оператори; контролни структури; функци; масиви; низове; кодировка на уеб страници; изпращане и извличане на данни; изработване на онлайн книжарница.
  • Използване на MySQL за уеб бази данни – принципи на релационните бази данни; създаване на уеб бази данни; SQL заявки и промяна на данни; SQL заявки за извличане на данни; достъп до MySQL база данни чрез PHP; изработка на база данни за онлайн книжарница.
  • Техники за изработка на уеб приложения – взаимодействие със сървърната среда; конфигуриране на файл php.ini и функции за промяна на настройките; управление на грешките; качване на файлове и изпращане на имейли; разделяне на каталога с книги по страници; създаване на система за търсене.

Треинсофт има нов блог, в който може да видите интересни статии свързани с програмирането като хоби или професия. В него може да намерите и различните курсове свързани с програмиране, които се предлагат в нашата фирма. По случай създаването на новият ни блог ще може да получите 5% отстъпка от нашите курсове по програмиране за месец април 2017г.!


График

Теория в онлайн платформа www.e-znanie.trainsoft.info: 30 учебни часа за самостоятелна подготовка и решаване на казуси

Допълнително

На всеки включил се в обучението по PHP и MySQL,  хостинг компанията ICN.bg подарява 6 месеца безплатен хостинг, за да стимулират, затвърдят и дадат възможност за упражняване практически на придобитите в процеса на обучение знания и умения.  За да получите достъп до услугата ще ви бъде предоставен код за поръчка и регистрация на http://icn.bg.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

За студенти и младежи, притежаващи международна ISICEYC и ITIC карта - 15% отстъпка от редовната цена за всички обучения.

Сходни курсове: PHP програмиране и MySQL за начинаещиОснови на програмирането със C#Zend PHP 5.5 Certification Exam

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ