Курс V-ray for 3ds Max

V-Ray е плъг-ин за рендиране, който се поддържа от много 3D софтуери. Курсът е предназначен за тези от вас, които работят с 3D Studio Max. Най-често се използва в дизайн индустрията - при създването на видео игри и филми, индустриалния дизайн, продуктовия дизайн и архитектурата. 

Начало: по заявка

24 учебни часа

Лектор: Димо Луков

Ползи

V-Ray плъг-ин за 3ds Max ви позволява бързо и лесно да създавате фотореалистични изображения, едновременно предоставяйки пълен контрол върху процеса на създаване на 3D продукция. Бързо решение за рендер, което съчетава силата на познатото V-Ray рендер ядро с гъвкавостта и несравнимата скорост на интерактивната рендер-система. 

Изцяло практически насочено обучение, което ще отговори на вашите въпроси и ще разшири познанията ви.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

Сходни курсове:3D Studio Max, Анимация с 3DS Max, Autodesk Maya 3D

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ