Курс Adobe Illustrator

Практически курс по Adobe Illustrator CS за всички дизайнери, който ще ви запознае с основните инструменти, работата с тях, създаването на визуални ефекти, оформление за печат, както и цялостна работа по създаването, обработването и използването на векторни графики.

Начало: по заявка

24 учебни часа

Лектор: Калина Сотирова и екип

ПОЛЗИ от курса Adobe Illustrator

Illustrator е сред най-добрите и най-използваните софтуери за създаването и обработването на векторни графики. Свободната работа с нея ви предоставя безброй възможности да осъществите своите идеи и проекти по един изключително професионален начин като изпипате и най-малките детайли.

По време на курса ще научите нови техники за създаването на запазени марки, лога, шрифтове, като и допълнителни познания в областта на графичния дизайн, предпечата и рекламните материали.

УЧЕБНА ПРОГРАМА на КУРСА ADOBE ILLUSTRATOR

  • Запознаване с палитрата
  • Трасиране на растерни изображения
  • Работа със слоеве
  • Създаване на цветови преливания
  • Работа с четки и ефекти
  • Редактиране на символ
  • Създаване на текст
  • Експортване на създаденото изображение в удобни формати, интеграция с други съвместими софтуери, както и за предпечат.
  • Практическа задача - курсът ще приключи с практическа задача: създаване на лого на фирма, печатна бланка, трасиране на изображение и др.

След успешно полагане на изпит получавате Удостоверение за професионалнa квалификация по образец 3-37 на МОН, което важи за всички страни от ЕС. За изготвяне на Europass приложение на български, английски или немски език към Удостоверението се заплаща сумата от 10 лева за брой.

Сходни курсове:Adobe Photoshop, Adobe InDesign

ЦПО ТреинСофт предлага комплексно фирмено обучение в тази област за вашите фирмени служители. Обучението може да се проведе в учебната зала на Треинсофт или в удобно за фирмата място – зала в офисите на фирмата или в бизнес центъра, където се намира вашата компания.

Специфичните условия като време, място, необходимо оборудване, интернет свързаност, кетъринг и специални цени и други се уговарят индивидуално.


Може да заплатите по банков път или онлайн, чрез системата на БОРИКА.

Банкова сметка:

ТреинСофт ЕООД
УниКредит Булбанк
IBAN: BG75UNCR70001520217640
BIC: UNCRBGSF
Основание: Такса за обучение (име на курса)

 

Заплатете онлайн своето обучение сега


(Чрез системата Борика на Уникредит Булбанк)

Съгласен съм с "Условията за ползване"

            
 

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ