Фирмени обучения по поръчка

Много от фирмите борявят с големи масиви от данни. Ние от ТреинСофт помагаме с обученията си по Майкрософт Ексел на тези фирми да оптимизират обработката на тези масиви данни.

Фирмите срещат проблеми при обработка на  данните си и искат бързо и точно да изготвят отчети, да визуализират подробно и прегледно събраните данни спрямо различни, специфични критерии. Това в което ние сме изключително добри, е че предоставяме до 2 две седмици след заявка адекватно обучение за работа с Ексел. Обученията са уникални за всяка фирма. Съобразени са със спецификата на дейността и изискванията за краен резултат при обработката на собствените им данни. По време на обученията се решават конкретни казуси от работата с Ексел. Така клиентите ни в много кратък срок след обучение достигат до конкретни, предварително зададени цели. Постигат се умения за бързо и точно обработване, анализиране и визуализиране на регистрирани данни, с които да се взимат адекватни бизнес решения за развитие и печалби.

Свържете се още сега с нас на посочените контакти. Направете заявка за обучение. Представител от учебен център ТреинСофт ще се свърже с вас, ще изясни специфичните изисквания и ще ви представи подходящо и изгодно предложение. Гарантирано до 3 месеца след обучение с ползване на предоставените ви ресурси за обучение ще оптимизирате дейността си за работа с Ексел.

Имате нужда от експертна, специфична помощ за обработка на данни с Ексел свържете се с нас и научете повече.

Отговаряме на следните фундаментални въпроси:

Защо да инвестираме във фирмено обучение?

Целта на фирмените обучения е да подобри ефективността на служителите. След проведено обучение се наблюдават множество малки, но важни промени в екипите - подобрява се комуникацията, повишава се успевемостта на проектите, работната атмосфера става по-приятна, изглаждат се конфликти, намалява се стреса на междуличностно ниво и т.н. И, освен всичко, служителите работят много по-ефективно и мотивирано от преди, което е и нашата главна цел.

Какво обучение е нужно на моята компания?

Вие, като отговорно лице за вашия екип, знаете най-добре къде се крият слабостите. Въпреки това, наша добра практика е да предоставяме тестове и анкети за оценка на умения, знания и нагласи в обучаемите. Подаряваме безплатна консултация, на която ще обсъдим какъво фирмено обучение ще е най-полезно за вас. Ние се стремим да ви предложим бизнес обучения с най-високо качество, за да повишим вашата конкурентоспособност.

От какви теми за корпоративни обучения мога да избирам?

Ние знаем, че всяка фирма е единствена сама по себе си и затова има нужда от индивидална програма. Избраното фирмено обучение би могло да бъде изцяло по ваш дизайн, според индивидуалните ви нужди. Ние ще ви помогнем в избора на тема и заедно ще изготвим индвдидуална програма за вашето върешно-фирмено обучение.

Като насоки бихте могли да разгледате списъка с фирмени обучения, изложен по-долу, които TrainSoft е провел до сега.

Под каква форма ще получи моят екип избраното обучение?

Изборът на форма за обучение зависи от поставените цели и проблеми за разрешаване, от времето, което може да се отдели за обучение, както и от финансовите ви възможности. Организираме присъствени фирмени обучения, подпомогнати от учебни ресурси на платформата на ТреинСофт за дистанционно обучение http://e-znanie.trainsoft.info/. Обученията се провеждат във ваша зала, или в залата за обучения на TrainSoft: София, ул. Осогово 30, офис 502. 

Какво представлява самото обучение?

Много често корпоративните обучения не са като стандартните курсове и лекции. За вашия екип ще бъдат разработени и подготвени индивидуални обучителни програми, решаване на казуси, динамични задания и задачи, които изискват работа в екип и др. В зависимост от вашите специфични изисквания, обученията биха могли да бъдат и под формата на бизнес семинари или стандартни коучинги с ментор. Предлагаме и абонамент за дистанционни обучения с обучителни филми подготвени специално за вътрешно-фирменте ви обучения.

Какво ще струва всичко това?

Не пропускаме и едно от най-важните пера при избора на корпоративен тренинг. Цената на заявените услуги е също строго индивидуална. Ориентировъчна сума бихме могли да обсъдим, когато имаме ясна концепция и визия за предстоящото фирмено обучение, като например тема, място на провеждане, продължителност, брой участници и др.

Надяваме се да сме отговорили на основните въпроси, свързани с провеждането на бизнес обучения. За допълнителна информация, изготвяне на фирмени оферти, заявки или възникнали въпроси, използвайте формата за контакт с нас (най-долу на страницата) или посочените e-mail адрес и телефони.

Посочените обучения могат да се организират по индивидуална поръчка или за фирми. Всички аспекти, свързани с конкретно обучение ще обсъдим лично с Вас, за да намерим оптимално решение за вас и вашето развитие.

Възложител: Дирекция на Природен парк "Витоша"

 • Обучение Adobe Photoshop

Проект "Повишаване на квалификацията и разширяване компетентността на служителите от ДПП "Витоша", чрез обучения".

Възложител: Столична община

 • Интегрирана обучителна програма "Културен мениджмънт'' за Дирекция „Култура”
 • Интегрирана обучителна програма ''Организационна и личностна ефективност''
 • Интегрирана обучителна програма ''Организационна и лидерска ефективност''
 • Дългосрочна петмодулна програма „Ефективна работа в екипа – подобрени умения и процедури”
 • Ефективна работа м/у звeната/екипите - подобрени умения и инструменти - Боровец

Проект „УСПЕХ“- Устойчиво Следване на Практики за Ефективност, Ефикасност и Екипна Хармония”.

Изнесени обучения

 • Семинари за юристи - ЧЕЗ България АД (Боровец и София)
 • Solid Edge, Misrosoft Excel, AutoCAD 2D и 3D - СЕ Борднетце – България ЕООД (Карнобат)

ТреинСофт изпълнява проекти по Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ

Възложител: Държавна Агенция Национална Сигурност

 • Провеждане на обучение по SQL проектиране на база данни
 • Провеждане на обучение по софтуерно тестване

ПП с предмет "Провеждане на обучения в сферата на комуникационните и информационните технологии"

Възложител: Национална Агенция по Приходите

 • Основи на XML
 • Въвеждане в SQL

Проект "Повишаване капацитета на НАП при провеждане на бизнес анализ и дефиниране на изискванията за разработка или усъвършенстване на информационните системи в НАП".

Възложител: Район Лозенец на Столична община

 • Обучение по жестомимичен език
 • Обучение за работа със софтуерни продукти - Microsoft Excel, AutoCAD 2D/3D
 • Обучение в областта на строителството и строителния надзор
 • Обучение за английски език А1 и А2
 • Екипна ефективност - гр. Банско

Можете да кандидатствате за еврофинансиране на своето обучение. Изготвяме с експерти документи за кандидатстване по ваши параметри. Обученията по ОП „Развитие на човешките ресурси“ се финансират  100%. Обученията и отчетната документация можете да оставите на нас – имаме опит при работа с проекти... Можете да направите заявка за оценка „Евро програма за Вашия бизнес“ от тук /отваря се за попълване формуляр/ или да се свържете с нас по телефон: 0895614150 или имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте кои са наши клиенти тук.

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.
С изпращането на тази форма, вие декларирате, че сте съгласни с нашите условия за ползване