Фирмени обучения

Провеждаме фирмени обучения по заявка за график и съдържание.

Имате нужда от експертна, специфична помощ за обработка на данни с MS Excel свържете се с нас и научете повече.

Ние организираме и провеждаме ефективни фирмените обучения в кратки срокове. По време на Вашето фирмено обучение се решават казуси от вашата практиката. Учебното съдържание и практическите задачи се уникални за всяка фирма и решават специфични изисквания. Разговаряме с мениджърите и участниците в обучението с разбиране на техните нужди без излишни презентации и губене на време. Съвместно бодготвяме и получавате бързо и точно предценено обучение. Имаме опит и отлични референции, затова можете да ни се доверите.

Правим обученията по заявка за график и уникално съдържание.
Правим обучения по поръчка.

Изключително добри сме в обучения за работа с MS Excel, за анализ и визуализиране на данни с електронни таблици.

През последните години проведохме три дългосрочни шестмесечни фирмени обучения. Да се грижиш за обучението на служителите в една фирма дългосрочно е изключително резултатно и удовлетворяващо. Така опознаваме клиентите си и се напасваме към техните изисквания. От своя страна нашите клиенти имат спокойствието, че ще получат това което искат, когато е най-удобно за тях и с резултат, който сме съгласували предварително. Затова започнахме да подобряваме тези обучения, които провеждаме най-добре с най-голяма полза за клиентите.
Много търсени сме за провеждане на фирмени обученията по Ексел.
Обученията ни се провеждаха след оценка на нивото на участниците и с решаване на упражнения от практика. По време на обучението се дискутират различни варианти за решения. В края на обученията всички работят по собствен казус, който веднага да внедрят в работата си.
Това се оказа изключително полезно и веднага възвръща направената инвестицията от време и пари. На все повече фирми с огромни бази данни предоставяме дългосрочни фирмени обучения Това са големи фирми, които имат офиси и клонове в цяла България, Европа и по света. Вече имаме установени дългосрочни партньорства.
Нашите дългосрочните фирмени обучения са с изключителна полза за нашите клиенти. Обучените вече не губят време при обработка на рипорти, метода проба-грешка при решаване на нова задача за анализ е сведен до минимум. Създаваме по поръчка обучителни видеа за решаване на конкретни казуси. Тези вдео-уроци се оказват много успешни и търсени. Това ни дава удовлетвореност и желание да достигнем до повече клиенти и да ги обучим как чрез Ексел да визуализират данните, които събират. Така на база регистрирани минали събития да прогнозират и направляват дейността и печалбите си.
Свържете се още сега с нас. Заявете своето фирмено обучение.

Инвестицията чрез фирмено обучение е лесен и достъпен начин да увеличите продажбите и да направите копманията си по-успешна. Ние от ТреинСофт непрекъснато подобряваме провеждането на фирмени обучения. 

Свържете се с нас и заявете вашата проблемна област. Ще изготвяме за вашата фирма индивидуални графици и оферти, защото ценим вашето време и средства. 

  • Датите се съгласуват предварително и се изготвят графици, които да са удобни и за двете страни;
  • Оферти се изготвят след предварително запитване за конкретно обучение на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. / телефон: 0895 614 150;
  • Цената на обученията не зависи от броя участници;

training banner

Как ще оптимизираме вашата дейност може да разберете тук.

Вижте списъка ни от клиенти и референции.

Повече за фирмените обучения по пръчка може да разберете тук.

 

Заявете своето участие сега и попълните формата:

Заявете своя курс сега!

Свържете се с нас

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.
Моля, попълнете всички полета.
С изпращането на тази форма, вие декларирате, че сте съгласни с нашите условия за ползване